De Hondenblog

Recept Appelsnacks voor Honden

Recept Appelsnacks voor Honden

Deze knapperige appelsnacks zijn echt de gemakkelijkste tussendoortjes die jij zelf voor jouw hond kan maken! Als je hond graag fruit eet, zal hij/zij helemaal dol zijn op deze knapperige hapjes. De kaneel en gember zorgen voor nog wat extra smaak. Bovendien zijn de snacks super gezond. Als ik ze maak, smullen zowel Hammy als ikzelf ervan ^^!

Collory Bakmat Recept 1: Aardappelmeel en Hütenkäse

Collory Bakmat Recept 1: Aardappelmeel en Hütenkäse

Heb jij ook zo'n zin om zelf lekker te gaan bakken voor jouw hond? Met de Collory bakmatten wordt dit kinderspel! Het is super leuk om te doen en jouw hond zal er van smullen. Wij zullen geregeld nieuwe receptjes met jullie delen zodat je zelf heel eenvoudig koekjes of snoepjes kan bakken voor jouw hond!

5 Goede Voornemens voor jouw Hond in 2021

5 Goede Voornemens voor jouw Hond in 2021

Het was een bizar jaar om het op z’n zachtst uit te drukken. Een jaar waarin we onze vrienden en familie niet of veel minder konden zien en knuffelen. Maar ook een jaar waarin we wat extra tijd vonden voor onze lieve viervoeters en hun gezelschap des te meer apprecieerden.

Kerstkoekjes met Veenbessen en Kaneel

Kerstkoekjes met Veenbessen en Kaneel

Jingle Bells Jingle Bells! We hoorden dat jouw viervoeter heel het jaar braaf is geweest en dat vraagt om een beloning met zelfgemaakte Kerstkoekjes.

Ga snel aan het bakken met ons receptje om vingers en pootjes bij af te likken! Deze gezonde hondenkoekjes met veenbessen en kaneel ruiken zo lekker dat ik er zelf een hapje van wil nemen.