Baby Announcement | Bandana Beige

Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Krijgen jullie er binnenkort een gezinslid bij? Dan is deze leuke bandana voor jouw hond de ideale manier om de komst van jullie kleintje aan te kondigen!

Deze leuke beige hondenbandana voor de aankondiging van jullie baby is standaard beschikbaar met de opdruk "Big Brother", "Little Brother", "Big Sister"of "Little Sister". Hieronder kan je aanduiden welke opdruk jij op de bandana voor jouw hond wil laten drukken. Had je iets anders in gedachten? Stuur ons dan gerust een berichtje! Samen maken we de aankondiging van jouw baby extra speciaal! ^^

—> ook beschikbaar in blauw en roze!

De bandana's zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Meet goed de nek van jouw hond om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest. Als jouw hond een dikke vacht heeft, of als je twijfelt tussen twee maten, kies dan de grotere maat! Reken op een 20-tal cm extra om een knoop te maken. Je kan de lange zijde van de bandana oprollen om hem korter of langer te maken, afhankelijk van de grootte van jouw hond.

Rolt jouw hond graag in het vuil? Onze bandana's mag je wassen op 30°C. Doe ze idealiter in een waszakje en hang ze daarna te drogen op het wasrek.* Aangezien dit product handgemaakt is, kunnen er kleine verschillen in de patroonplaatsing en grootte zijn.

** De veiligheid van jouw dier is onze prioriteit. Laat jouw hond niet met de bandana spelen en zorg dat je altijd in de buurt bent wanneer hij de bandana aanheeft. Gebruik de bandana niet als halsband en hang er geen speeltjes of naamplaatjes aan.

€18,00
Info: Handgemaakte bandana in katoenstof. De veiligheid van jouw dier is onze prioriteit. Laat jouw hond niet met de bandana spelen en zorg dat je altijd in de buurt bent wanneer hij de bandana aanheeft. Gebruik de bandana niet als halsband.
Was-voorschriften: Wassen op 30°C, bij voorkeur in een waszakje. Drogen aan het wasrek.
Levertijd: Al onze bandana's worden met de hand gemaakt bij bestelling. Hierdoor willen we verspilling tegen gaan. Gelieve rekening te houden met iets langere verzendtijden.

Meet goed de nek van jouw hond om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest. Als jouw hond een dikke vacht heeft, of als je twijfelt tussen twee maten, kies dan de grotere maat! Reken op een 20-tal cm extra om een knoop te maken. Je kan de lange zijde van de bandana oprollen om hem korter of langer te maken, afhankelijk van de grootte van jouw hond.

bandana hond maattabel

0 sterren op basis van 0 beoordelingen