Bandana | Peaches from Georgia

Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Jouw fluff zal er zo zoet als een perzikje uit zien met deze leuke bandana!

 

De bandana's zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Meet goed de nek van jouw hond om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest. Als jouw hond een dikke vacht heeft, of als je twijfelt tussen twee maten, kies dan de grotere maat! Reken op een 20-tal cm extra om een knoop te maken. Je kan de lange zijde van de bandana oprollen om hem korter of langer te maken, afhankelijk van de grootte van jouw hond.

Rolt jouw hond graag in het vuil? Onze bandana's mag je wassen op 30°C. Doe ze idealiter in een waszakje en hang ze daarna te drogen op het wasrek.

 

—> Kies hieronder een leuk lettertype en kleur om de naam van jouw hond op de bandana te laten drukken!* Aangezien dit product handgemaakt is, kunnen er kleine verschillen in de patroonplaatsing en grootte zijn.

** De veiligheid van jouw dier is onze prioriteit. Laat jouw hond niet met de bandana spelen en zorg dat je altijd in de buurt bent wanneer hij de bandana aanheeft. Gebruik de bandana niet als halsband en hang er geen speeltjes of naamplaatjes aan.

€18,00 €14,00
Info: Handgemaakte bandana in katoenstof. De veiligheid van jouw dier is onze prioriteit. Laat jouw hond niet met de bandana spelen en zorg dat je altijd in de buurt bent wanneer hij de bandana aanheeft. Gebruik de bandana niet als halsband.
Was-voorschriften: Wassen op 30°C, bij voorkeur in een waszakje. Drogen aan het wasrek.
Levertijd: Al onze bandana's worden met de hand gemaakt bij bestelling. Hierdoor willen we verspilling tegen gaan. Gelieve rekening te houden met iets langere verzendtijden.

Meet goed de nek van jouw hond om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest. Als jouw hond een dikke vacht heeft, of als je twijfelt tussen twee maten, kies dan de grotere maat! Reken op een 20-tal cm extra om een knoop te maken. Je kan de lange zijde van de bandana oprollen om hem korter of langer te maken, afhankelijk van de grootte van jouw hond.

bandana hond maattabel

0 sterren op basis van 0 beoordelingen